پیام رییس دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

دانشجویان عزیز و همکاران بزرگوار

سال تحصیلی نو را که با ایام حماسه حسینی(ع) و هفته دفاع مقدس همزمان شده است را گرامی داشته و به روح پر فتوح شهدای بزرگوار اسلام و ایران درود می فرستیم.

جايگاه رفيع دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و كارآفريني و كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه، لزوم مشاركت نخبگان و دانشگاهيان در زمينه هاي مختلف فرهنگي به ويژه كرسي هاي آزاد انديشي، ايجاد فضاي نقدپذيري و گفتگو در دانشگاه ها و ايجاد اتاق هاي فكر در راستاي ارتقاي سطح معنوي، اخلاقي و فرهنگي و نيز استفاده بهينه از ظرفيت هاي علمي، هنري و اجتماعي دانشجويان را ايجاب مي كند، در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي است كه با ايجاد فضايي همراه با نشاط، پويايي علمي و فرهنگي در محيط دانشگاهي تلاش نمايند.

اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازي و علم اندوزي، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور مثمر ثمر باشيم. امیدواریم دانشجويان گرامي جديدالورود در سال تحصيلي پيش رو با تلاشي دوچندان و همتي والاتر از قبل با انگيزه‌هاي قوي و محكم دانش طلبي، جوياي كسب علم و بالا بردن توان بينشي خود؛ هم در جهت افزايش حجم اطلاعات علمي و هم در بهينه‌سازي اطلاعات و عمق بخشيدن به آن گام بر‌دارند.

در پايان برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم و سلامتی و توفیقات روز افزون همه شما بزرگواران را ازدرگاه ایزد متعال مسئلت می نمایم.

با تقدیم احترام

دکتر حسین حسین زاده