پیام تسلیت ریاست دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه در پی زلزله اخیر استانهای غرب کشور

هموطنان عزیز
احتراما؛ بدینوسیله مراتب تالم و همدردی خود و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه را به شما مردم خونگرم استانهای غرب کشور ، بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و شهر و روستاهای اطراف که در اثر وقوع زلزله اخیر، عزیزان خود را از دست دادند، اعلام داشته و خود را در غم فقدان جمعی از هموطنان عزیز در این استان شریک می دانیم .
بی گمان آنچه تحمل مصائب وآلام ناشی از خسارت های جانی و مالی این رخداد را بر ما هموار می رسازد اتکال و اتکا به ذات اقدس الهی و گردن نهادن بر خواست و اراده خداوند متعال و تبارک تعالی است.
رجاء واثق داریم ایمان، عبودیت و ارادت همه شما عزیزان به خداوند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) غم تلخ از دست دادن عزیزانتان و هموطنانمان را بر شما هموار خواهد ساخت و همچون همیشه که با اراده پولادین خود از تنگناهای مختلف به سلامت عبور کرده اید، این بار نیز از این امتحان بزرگ الهی با سربلندی و عزت به درخواهید آمد و با روحیه ای پر نشاط به کار و تلاش و زندگی خود برخواهید گشت.
برای همه شما عزیزان از درگاه خداوند متعال سربلندی، سلامتی و بهروزی مسالت دارم.

ریاست ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه