متن پیام تبریک سال جدید ریاست دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه

یا مقلب القلوب   والابصار  ،  یا مد  برالیل  و  النهار  ، یا محول الحول والاحوال  ، حول حالنا   الی احسن الحال

سال ۱۳96 به پایان رسید و برگی دیگر از دفتر زندگانی ورق خورد. بهار فصل رویش است و شادابی ، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است ، آری بار دیگر نشانه ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سر سبزی و حیات را به تلاوت نشسته است . نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال ، طراوات ، نشاط و شادابی و نوروز ، عید شکوفایی ، پویایی، بالندگی ، نوخواهی و نواندیشی است.  عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم ، خصوصا دانشگاهیان خدوم اعم از اعضای محترم هیأت علمی ، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند ، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال آرزومندم که سال 1397، سالی توام با سلامتی ، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد. بر خود لازم می دانم از زحمات ارزشمند شما عزیزان در سال 1396 قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار برای کلیه همکاران محترم و خانواده معّزز آنان در سال جدید ، در ظل توجهات امام عصر روحی و ارواحنا فدا مسئلت می ‌نمایم. امیدوارم سال آینده ، با همدلی و همفکری و هم افزائی ، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای شما همکاران گرانقدر و دانشجویان گرامی باشد.

حسین حسین زاده

رئیس دانشگاه پیام نور ارومیه