اعطای جایزه به نو ارزش آفرینان و کارآفرینان فعال در زمینه فرش و صنایع دستی با گرایش چوب

به منظور تکریم و الگوسازی از نخبگان، شخصیت­های علمی و افراد صاحب نام و هم­چنین ایجاد روحیه تلاش و خودباوری در میان همگان، مجمع خیران نخبه پرور استان فارس اقدام به اعطای جایزه کارآفرینی استاد غلامرضا ذوالانواری (پدر گبه جهان)،  به نو ارزش آفرینان و کارآفرینان برگزیده فعال در زمینه فرش و صنایع دستی با گرایش چوب، نموده است.

علاقمندان (اعم از اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و اعضای خانواده آنها) مشروط بر اینکه متولد یا ساکن استان فارس باشند و یا دانش آموخته دانشگاه‌های استان فارس باشند می توانند تا قبل از پایان اردیبهشت ماه 1397 با مراجعه به سایت http://shiraz-feca.ir  در این فراخوان شرکت نمایند.

یادآور می شود که در صورت احراز کلیه شرایط، به نفر اول هر یک از بخش های فرش و صنایع دستی: 1- نشان طلای برند علمی-معنوی منتخب برجسته کشوری، 2- لوح و دیپلم افتخار و 3- دو سکه تمام بهار آزادی اهدا خواهد شد.