اولین کنگره بین المللی شیمی و نانوشیمی از پژوهش تا فناوری

همانگونه که مستحضر هستید، از دیرباز علم شیمی جایگاهی ویژه در علوم و صنایع مختلف جهان اعم از تحقیقات در دانشگاه ها و تولید محصولات مختلف در کارخانجات داشته است، که این جایگاه مدیون عناصر اصلی سازنده شیمی به عنوان بنیان طبیعت می باشد. امروزه عجین شدن این رشته پرکاربرد با علم جدید نانو، حوزة تأثیر گذاری این علم را دو چندان نموده است. در این راستا و با عنایت به تفاهم نامه فی مابین دانشگاه و انجمن علوم و فناوری های شیمیایی ایران، این انجمن با هدف ترویج علم شیمی و نانوشیمی به عنوان بخشی از رسالت خود و با حمایت جمعی از محققان کشور از مراکز علمی و صنعتی مختلف اقدام به برگزاری اولین کنگره بین المللی شیمی و نانوشیمی از پژوهش تا فناوری به شماره مجوز وزارت علوم 299603 و کد اختصاصی نمایه مقالات در پایگاه isc 31805-۹۷۱۸۰ در تاریخ 20 و 21 تیر ماه سال 1397 در دانشگاه تهران نموده است. لذا، مقتضی است در جهت اطلاع رسانی به همکاران و دانشجویان محترم برای شرکت در کنگره مربوطه دستور به همکاری و اطلاع رسانی لازم صادر فرمایید.

در ضمن به پیوست تصویر پوستر مربوطه ایفاد می گردد و آدرس سایت کنگره مزبور نیز http://iccnrt.com می باشد.